Vedrana Molnar dobila Sparka u Europetrolovoj igri

Predsjednik uprave Europetrola Jozo Kalem Vedrani Molnar uručuje dokumentaciju automobila kojega je osvojila
(FOTO: Vjeran Blašković)

20.01.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 11092

Tata je točio gorivo, a ja sam ispunjavala kupone. Izvlačenje je bilo pred Badnjak i kada su mi javili bio je to veliki šok. Vozačku imam, ali još uvijek učim voziti, ispričala je Vedrana Molnar, 22-godišnja studentica predškolskog odgoja iz Požege, dobitnica automobila u prvoj nagradnoj igri na požeškoj benzinskoj pumpi Europetrola. Danas joj nagrada i službeno uručena.

- Ovo mi je prvi automobil, roditelji imaju svoj, ali nekad ću im posuditi moga Sparka, kaže Vedrana koja se vodi izrekom "kad ti krene ne smiješ stati" pa će od 1. veljače igrati i novu nagradnu igru Europetrola u Požegi.




Ključeve automobila Vedrani je uručio gradonačelnik Požege Zdravko Ronko koji joj je poželio sve najbolje i puno prijeđenih kilometara. U razgovoru s predsjednikom uprave i jednim od vlasnika Europetrola d.o.o. Jozom Kalemom saznajemo kako je zadovoljan s radom Europetrolove benzinske postaje u Osječkoj ulici.


- Početni rezultati su odlični. Na postaji radi 12 djelatnika koji su ozbiljno shvatili svoj posao. Što se tiče širenja planiramo možda otvoriti još jednu postaju u Požegi ili možda Velikoj, rekao je Kalem.

- Europetrol ima jedno od najkvalitetnijih goriva u Hrvatskoj, kada smo dolazili u Požegu rekli smo da nešto želimo i vratiti građanima Požege. Tako su mogli sudjelovati u našoj nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada bila automobil.



To nije kraj poklonima za kupce na Europetrolu, od 1. veljače kreće nova nagradna igra u kojoj su nagrade:
1 x poklon bon od 5.000 kuna
5 x poklon bon od 1.000 kuna
10 x poklon bon od 500 kuna
50 x poklon bon od 200 kuna

- Igra će trajati do 1. svibnja, a nakon izvlačenja dobitnika krenut će sljedeća nagradna igra, rekao je Jozo Kalem dodajući kako Europetrol u Hrvatskoj ima 51 benzinsku pumpu, a sljedeća se otvara u Vinkovcima krajem veljače.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI