Petrinec je novi trener Hajduka: Borit ćemo se za vrh!

Đuro Petrinec, trener NK Hajduk Pakrac
(FOTO: Kutina.hr)

09.12.2011. | Dino Prohaska
Pregleda: 9023

Nakon ostavke dosadašnjeg trenera Zorana Hofmana, uprava Nogometnog kluba "Hajduk" Pakrac odlučila je dovesti pojačanje na stručnom planu. Pakračane će u drugom dijelu prvenstva voditi Đuro Petrinec, renomirani nogometni trener iz Kutine.

- Znat ću što očekivati nakon što se upoznam s ostalim klubovima u prvenstvu, ali želimo ostvariti plasman u vrhu tablice i time doći u poziciju da igramo kvalifikacije za 3. ligu. Žao mi je što je prije moga dolaska, prije svega u Eminovcima i kod kuće protiv Kutjeva, propuštena šansa za bolji plasman - rekao je Petrinec u razgovoru za 034portal.

Podsjetimo, Hajduk je u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva tijesnim porazom protiv Kutjeva u Pakracu pao s druge na treću poziciju u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Nakon te utakmice, razočarani Hofman je podnio ostavku na mjesto trenera. Kako na polusezoni stvari u vrhu ljestvice stoje, na prvom je mjestu Kaptol. Pet bodova zaostaje na drugom mjestu požeška Slavonija, a sedam bodova manje od Kaptola ima trećeplasirani Hajduk.


- Bit će teško boriti se s konkurencijom, prije svega sa Slavonijom koja ima dobar rejting i želi se ulaskom u 3. ligu vratiti na stare grane. Nakon poraza protiv Kutjeva bit će i teško ekipi vratiti moralnu komponentu, no idemo se boriti i pokušati izbiti na vrh tablice - nastavlja novi Hajdukov trener.


Petrinec iza sebe ima uglednu trenersku karijeru. Vodio je i HNK Slavonac CO - Stari Perkovci kada su ušli u drugu ligu, "HNK Segestu" Sisak, "Marsoniju" iz Slavonskog Broda, "Mladost" Molve, "NK Libertas" Novska, "Mladost" iz Petrinje, a 90-ih godina trenirao je i susjedni NK Lipik.

Ovaj potez uprave pakračkog kluba i Petrinčeva trenerska vještina imat će prvi ispit već u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, kada u Pakrac dolazi požeška Slavonija.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI