Požeške rukometašice definitivno suspendirane iz lige

28.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10615

Natjecateljsko povjerenstvo Hrvatskog rukometnog saveza donijelo je odluku po kojoj se Ženski rukometni klub Požega ne može dalje natjecati u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi, potvrdio je tajnik HRS-a Tomislav Lukić u razgovoru za 034portal.

- To nije administrativni problem. Radi se o dvije različite udruge. Kutjevački podrum je ugašen, a drugog dana je osnovan ŽRK Požega. Ta dva kluba, pravno gledano, nemaju ništa zajedničko. Oni jesu nekakav sporazum potpisali, no to je bilo u trenutku kada je jedan klub bio u fazi likvidacije, a drugi još nije postojao. To je nedopustivo jer zamislite kako bi bilo da svaki klub, kada duguje nešto prema nekom bivšem igraču, samo promijeni ime i nastavi s natjecanjem. Tako bi onda svi radili - objašnjava Lukić.

Podsjetimo, požeške rukometašice već tri tjedna ne sudjeluju u natjecanju jer se očekivalo rješavanje pravnih problema koji su nastali promjenom imena kluba tijekom sezone. Predsjednik kluba Antun Prša nedavno je za 034portal izjavio kako netko anonimno prijavljuje klub HRS-u. Tajnik Lukić predložio je da klub nastavi igrati, ali prijateljske utakmice izvan lige. Što će raditi, hoće li rukometašice igrati i nastaviti trenirati do početka iduće sezone, predsjednik Prša je najavio da će obznaniti idućeg tjedna na konferenciji za medije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI