8. Sjednica Savjeta mladih Grada Požege

FOTO: M.M.

25.09.2017. | M.M.
Pregleda: 12635

U nazočnosti gradonačelnika Darka Puljašića i predsjednika Gradskog vijeća  prof. dr. sc. Željka Glavića u gradskoj je vijećnici održana 8. Sjednica Savjeta mladih Grada Požege. Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća uputili su članovima Savjeta mladih Grada Požege pozdrave te dali poticaj za daljni rad stojeći im uvijek na raspolaganju.




Članovi Savjeta mladih Grada Požege imali su sljedeće točke na dnevnom redu: Međunarodni dan srednjoškolaca 17.11.2017, Međužupanijska konferencija i primjeri dobre prakse savjeta mladih i Brucošijada. 


Savjet mladih Grada Požege već treću godinu za redom obilježava Međunarodni dan srednjoškolaca u suradnji sa Županijskim vijećem učenika. 




"U cilju dijeljenja dobre prakse i povećavanja broja aktivnosti Savjeta mladih Grada Požege, pokrenuta je inicijativa "Međužupanijska konferencija i primjeri dobre prakse savjeta mladih" koja će se održati u listopadu 2017. u Požegi. U cilju poboljšanja suradnje sa Studentskim zborom Veleučilišta u Požegi, nakon sudjelovanja u organizaciji Vupijade, Savjet mladih Grada Požege će se uključiti u organizaciju Brucošijade 2017." - istakao je predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Ivan Svjetličić







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI