Na 2. AgroTour sajmu u Požegi više od 30 izlagača

2. AgroTour sajam u Požegi
(FOTO: M.M.)

23.09.2017. | M.M.
Pregleda: 7901

Sajam AgroTour Slavonija  ove godine je okupio više od 30 poljoprivrednih izlagača na Trgu sv. Trojstva u Požegi iz cijele Slavonije koji se, pored standardnih, bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Posjetitelje sajma i ove godine dočekao je bogat popratni program uz nastup tamburaških skupina, nastup kulturno-umjetničkih društava, animacijski dječji program te nagradni kvizovi.









Uoči otvorenja 2. Sajma AgroTour Slavonija sve prisutne pozdravio je vlasnik poljoprivredne televizije koja je ujedno i organizator cijele manifestacije Thomas Heinz Pandžić, koji je napomenuo da treba čuvati poljoprivredu te nastaviti proizvoditi domaće jer to je jedino što je izvorno i što vrijedi.




Uz organizatora svima prisutnima obratili su se i predsjednik Županijske komore Požega pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Luka Balenović, gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević te izaslanica ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković




"Organizatoru smo zahvalni ne samo u ime Ministarstva poljoprivrede nego u ime ministra Tolušića ali i u moje osobno ime na organiziranju drugog po redu sajma ali sigurno ne i posljednjem koje će postati tradicionalno i na kojem sudjeluju brojni izlagači, ne samo iz Hrvatske te na kojem se prikazuju i izlažu standardne Hrvatske poljoprivredne kulture i proizvodi.

Na ovo sajmu ne samo da se prikazuju standardni proizvodi već i ne standardni čime se posebno doprinosi ciljevima Ministarstva poljoprivrede u pogledu diverzifikacije naših ruralnih prostora, u pogledu novih inovativnih praksi, kultura i dobara te vrijednosti." - rekla je Marija Vučković
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI