Požežanka Barbara svojim talentom i trudom osvojila prestižnu titulu NYX Vloggerice 2017.

Barbara Tomas- BrushBara
(FOTO: Privatna kolekcija)

07.07.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 18894

Mlada Požežanka Barbara Tomas, umjetničkog imena BrushBara, talentirana je body painterica i make up artistica o čijem smo talentu pisali prije malo više od godine dana. No, Barbara se ima čime pohvaliti, a to je prvo mjesto koje je osvojila na prestižnom natjecanju NYX Face Awards Hrvatska 2017.






Barbara kaže da nema neki poseban motiv slikanja, već da slika po trenutnom raspoloženju. "Kad sam otkrila "sfx" šminku, moja želja za profesionalnim oslikavanjem je samo rasla, tako da se time bavim oko dvije godine. "Sfx" šminka je bazirana na posebnim efektima kao u filmovima, transformiranju lica pa i cijelog tijela do neprepoznatljivosti", govori Barbara koja radi kao teta u vrtiću.




Više o Barbarinim počecima, talentima, oslikava li djecu u vrtiću te kako provodi slobodno vrijeme možete pročitati u našem članku "Face painting "BrushBara": Moja želja za profesionalnim oslikavanjem raste iz dana u dan".



Iako je ovaj talent isprva bio samo hobi, BrushBara se face i body paintingom počela baviti i profesionalno, a njen talent i trud prepoznali su profesionalci koji su sjedili u žiriju na NYX natjecanju jer je Barbara svojim oslikanim licima i tijelima osvojila zavidno prvo mjesto i tako postala hrvatskim Beauty Vloggerom godine. Osvojila je nagradu u iznosu od 4000 kuna te VIP putovanje na live finale US Face Awards natječaja u Los Angelesu koje se održava u kolovozu 2017. godine.



"Ovo je drugi NYX po redu, prošle godine sam se htjela prijaviti, ali nisam bila previse upoznata s videima, snimanjem i ostalim tehničkim stvarima pa sam odustala i pričekala ovu godinu. Iako sam i ove godine opet oklijevala zbog nekih svojih mušica, ipak sam nakon silnih nagovaranja od strane mojih bliskih, ali i nepoznatih ljudi koji me prate na internetskim mrežama, pristala i upustila se u ovu avanturu", kaže nam Barbara.



Boginja prirode


Natjecanje je počelo u travnju, prva šminka koju su natjecatelji trebali poslati bila je slobodna tema i tako su se natjecatelji mogli izraziti najbolje što znaju te tako ući u top 20 najboljih.



Bijeg



"Ja sam ušla te sam prošla i svaki sljedeći izazov koji nam je bio zadan. Prvi izazov bio je Boginja prirode, drugi Podvodno stvorenje i treći finalni Život. 4.7. nas pet finalistica otputovale smo u Beograd na finale i ja sam se vratila s nagradom i titulom Vloggerice 2017. godine.", govori nam Barbara te navodi kako detalje puta u LA još ne zna, a mi joj želimo svu sreću i u dalekom SAD-u, sigurni smo da će njen talent i trud biti prepoznat i "preko bare".



Podvodno stvorenje


Važno je napomenuti da Barbara sama oslikava svoje tijelo što, vjerujemo, nije nimalo lako. Isto tako, sama izrađuje rekvizite kojima se koristi u pojedinom izgledu. Uživajte u videu pobjedničkog look-a ove iznimno talentirane djevojke; tema- Život. Sretno, BrushBara!



Život



BrushBaru možete pratiti na njenoj Facebook stranici te pogledati ostatak fenomenalnih fotografija svih look-ova, ali i make up-a koje Barbara radi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI