Požeški powerlifteri odlični na natjecanju u Đurđevcu

Body Art-ovci u Đurševcu
(FOTO: R.M.)

26.06.2017. | R.M.
Pregleda: 9170

U subotu je održano natjecanje u powerliftingu i bench press-u u Đurđevcu. Organizatori HPLS i Powerlifting klub Ultimate iz Đurđevca napravili su odličan posao I cijelo natjecanje je išlo dobro i u lijepoj sportskoj atmosferi.

Ekipa PLK Body Art je ostvarila sljedeće rezultate:

Powerlifting:


Patricia Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (sve žene Open)
Brigita Bakić 2 u kategoriji, 2 apsolutna (sve žene juniori)
Ivan Del Vechio 1 u kategoriji, 3 apsolutno (svi kadeti)
Antonio Miletić 1 u kategoriji do 74 kg juniori (prvo natjecanje)


Bench press:

Patricia Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (sve žene Open)
Marko Milinović 2 u kategoriji (prvo natjecanje, podigao 160 kg)
Darijo Marković 4 u kategoriji (mladi tata još nije vratio svu snagu)
Davor Januš 1 u kategoriji, 1 apsolutna (kategorija masters invalid)



"Neću nabrajati sve cifre i liftove, samo želim pohvaliti naše natjecatelje Marka Milinovića ( 2 u BP sa podignutih 160 kg) i Antonio Mile Miletić (prvi u kategoriji PL juniori do 74 kg (sad je i službeno čučanj 100 kg što nam je i bio cilj) koji su se prvi puta natjecali, ali i Patricia Januš koja je dominirala: Open kat do 57 kg Powerlifting prvo mjesto i prvo u apsolutnoj (sve žene Open) i ista težinska kategorija Bench press 1 mjesto i 1 u apsolutnoj. Praktično je odradila dva natjecanja u jednom danu i pobjedila", rekao je trener Robert Međugorac.



Brigita Bakić je dobro dizala i osvojila drugo mjesto u kategoriji i drugo mjesto u aps juniori. Došla je umorna na natjecanje zbog svog drugog sporta (vrhunska je veslačica), ali sada ih čeka puno rada za Europsko u Finskoj (Bench press) i ovo je samo zatišje pred buru.

Ivan Del Vechio u kat kadet do 93 kg (1. mjesto u kat i 3. u apsolutnoj kadeti) ruši hrvatski rekord u mrtvom dizanju i "letvicu diže" na 255 kg. Ivan je 99. godište a podiže više od četvrt tone!



"Kao trener, mogu samo dodati da me je bilo malo strah voziti kući s toliko zlata i srebra u autu, ali je sve bilo u redu čim sam se sjetio da su sa mnom najjači ljudi Požege", kaže Robert Međugorac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI