¨Vision One¨ - kompletna turistička ponuda u jednoj mobilnoj aplikaciji

"Vision One" - kompletna turistička ponuda u jednoj mobilnoj aplikaciji
(FOTO: pozega.hr)

24.05.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 6268

Nedavno je na tržište lansirana Vision One – mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa. Pomoću Vision One korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno. U Vision One obitelj uključila se i TZ Grada Požege te je od sada sva ponuda turističkih sadržaja našega kraja dostupna putem mobilne aplikacije.

- Danas je važno na jednom mjestu imati kompletnu ponudu turističkih sadržaja – smještaja, restorana, manifestacija, atrakcija, kulturnih i sportskih događanja, te ponudu poljoprivrednih gospodarstava što je osobito važno za Slavoniju. Svi ti sadržaji objedinjeni su upravo ovom aplikacijom. Cilj projekta je umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske što je danas od velike važnost jer se fokus treba staviti na kontinent i Slavoniju te na sve one potencijale koje mi imamo – pojasnila je Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.





Skidanjem samo jedne aplikacije jednostavno i brzo možete pretražiti interesne kategorije i pregledati sadržaje ostalih aplikacija. U izborniku su vijesti, manifestacije, smještaj, gastro ponuda, turistička ponuda, znamenitosti, suvenirnica, brošure, galerija, kontakt, društvene mreže i poveznice. Ponuda Vision One trenutno obuhvaća 8 županija kontinentalne Hrvatske i sadržaja unutar njih, a razvija se i dalje.





- Mobilne aplikacije su sve veći trend u svijetu. Jednostavnije, brže i praktičnije su za korisnika koji želi u kratkom vremenu saznati bitne informacije o nekoj destinaciji, usluzi, događanju ili proizvodu. Stoga se kroz ovaj projekt povezuje cjelokupna turistička ponudu koja se može pretražiti skidanjem samo jedne mobilne aplikacije – rekao je Danijel Botić, voditelj marketinga i prodaje Vision Team d.o.o.

Vision One aplikacija omogućava kreiranje vlastite liste interesa kako biste na jednostavan i zanimljiv način u svakom trenutku imali kontakt s omiljenim turističkim ponudama i atrakcijama, raznim manifestacijama, sportskim organizacijama, gastronomskim ponudama i ostalim raznolikim sadržajima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI