Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić pozvane u reprezentaciju

(Iz arhive)
(FOTO: sportalo.hr)

20.05.2017. | Ante Mandarić/sportalo.hr
Pregleda: 20003

Odlična sezona požeških košarkašica nije prošla nezapaženo niti dalje od Požege, pa su tako poziv za pripreme U 18 reprezentacije dobile dvije mlade požeške košarkašice, Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić.




Inače preprezentacija će se i okupiti u našem gradu, trener reprezentacije Željko Ciglar i njegov pomoćnik Ivica Molnar djevojke će okupiti u Požegi 10. lipnja gdje će 16 pozvanih raditi do 22. kada odlaze na turnir u Češku, a od tamo se vraćaju ponovno u Požegu, a nakon malog odmora sele u Slavonski Brod gdje će odraditi drugu fazu priprema.


Pripreme su to za Europsko prvenstvo koje će početkom kolovoza kreće u mađarskom Sopronu, a nadamo se da će naše obje djevojke biti među 12 koji će putovati na prvenstvo, svojim igrama su to definitivno zaslužile!





San svakog sportaša je nastup za svoju zemlju, tako da sam stvarno sretna i ponosna. Kada dobiješ takvu šansu ne možeš je i ne smiješ propustiti tako da ćemo i Martina i ja sigurno dati sve od sebe da opravdamo poziv – rekla nam je Ana Vojtulek.

U prvoj fazi priprema dok će reprezentativke biti u Požegi nisu predviđene pripremne utkamice, no naše djevojkećemo moći gledati u Slavonskom Brodu kada će odigrati ukupno 6 pripremnih utkamica protiv Bosne i Hercegovine, Češke i Irske. Na Euru su naše djevojke u skupini sa Srbijom, Švedskom i Španjolskom.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI