Slavija brani naslov protiv Slavonije

Nogometna utakmica
(FOTO: sportalo.hr)

19.05.2017. | Ante Mandarić/sportalo.hr
Pregleda: 6225

U finalu Županijskog nogometnog kupa ponovno ćemo gledati dvoboj dvije najbolje momčadi požeštine, branitelja naslova Slavije i prošlogodišnjeg finalista Slavonije.




Slavija je do finala stigla na puno teži način, gostovali su na Rekreaciji i uz puno muke izborili minimalnu pobjedu golom Tomislava Žuljevića početkom drugog poluvremena. Bila je to šahovska partija, a Požega je definitivno ugodno iznenadila kako se nosila s momčadi koja igra dva ranga iznad njih, barem za sada. S pravom su od strane domaće momčadi bili nezadovoljni suđenjem, zakinuti su za dva klasična jedanaesterca, no i kapetan Požege Miroslav Lujić je zaradio isključenje, no prošao je samo sa žutim kartonom. Lujić je dovukao Požegu do naslova prvaka u 1. ŽNL, no u polufinalu kupa ipak je bio tragičar, naime u završnici utakmice je loše pucao napokon dosuđeni kazneni udarac, vratar Slavije Matej Blašković je lakoćom obranio taj pokušaj i odveo svoju momčad u novo finale kupa.






Tamo Slaviju ponovno čeka stari rival s druge strane Orljave – Slavonija. Špeharova momčad bila je vrlo uvjerljiva protiv Kutjeva u gostima, iako rezultat možda malo i vara. Kutjevo se odlično nosilo s Plavima dok je bilo snage, a u zadnjih 30ak minuta Slavonija je do vrha napunila mrežu domaćih. Kutjevo je prvo došlo do prednosti autogolom Požežana, a do poluvremena je Slavonija vratila stvari na njihovo mjesto golovima Podobnika i Pavelića. U završnici utakmice Kutjevo je jednostavno tjelesno palo i to je Slavonija iskoristila da dođe do uvjerljive 6:1 pobjede.

Finale će se igrati na nautralnom terenu, prema trenutnom planu 7. lipnja.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI