HDZ-ovci pomogli sugrađanki u problemima okrečivši joj besplatno stan

Darko Puljašić, Mira Pudić, Igor Krizmanić
(FOTO: M.M.)

20.04.2017. | M.M.
Pregleda: 19210

Temeljni ogranak Centar Hrvatske demokratske zajednice u suradnji s Mjesnim odborom Centar te Gradskim odborom HDZ-a i predsjednikom Darkom Puljašićem odlučili su pomoći Požežanki Miri Pudić tako što su joj okrečili dvosobni stan.




"Ovim putem u ime Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice i mene kao kandidata za gradonačelnika Požege pozdravljam i čestitam Temeljnom ogranku Centar, Mjesnom odboru Centar i momcima koji su onako kako smo i zadnji puta rekli nastavili pomagati našim sugrađanima ne samo u izborima već konstantno.


Ovo je još jedan lijepi primjer gdje je naš majstor Aco volonterski odradio krečenje stana našoj kolegici i dragoj prijateljici i naravno stanovnici Grada Požege kojoj smo izašli u susret i okrečili njen stan koja se trenutno nalazi u nekim problemima te smatram da je ovo upravo način na koji Lokalna samouprava kroz Temeljne ogranke i naravno kroz Mjesne odbore može pomagati i treba pomagati svojim sugrađanima." - rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Požege Darko Puljašić





"Do akcije je došlo na inicijativu Temeljnog ogranka Centar HDZ-a u suradnji s Mjesnim odborom i kolegom Mislavom Bojićem.

Ovo nije izdvojeni slučaj čemu ste bili i svjedoci da smo mi u proteklom vremenu pomagali osobama starije životne dobi od pomoći u kući, donošenje lijekova, cijepanja drva, nabavke drva, odlaska u trgovinu te svakodnevnog obilaženja tih ljudi.

Inicijativu ćemo nastaviti prema svim našim članovima i onima koji nisu naši članovi iz Temeljnog ogranka Centar, a evo i sada pozivam da se sve osobe starije životne dobi kojima je pomoć potrebna jave meni ili nekom od mojih kolega kako bi im mogli pomoći.

S pomaganjem nastavljamo dalje, ne samo u predizborno vrijeme ili vrijeme izbora već tijekom cijele godine bez obzira na ishod izbora tako da mislim da je to lijep potez, ali između ostaloga i sam kada budem u starijoj životnoj dobi volio bih da imam takvu nekakvu pomoć." - rekao je Igor Krizmanić predsjednik Temeljnog ogranka Centar HDZ-a




"Ne znam što da kažem, osim da se jako zahvaljujem Darku Puljašiću, Igoru Krizmaniću i svima ostalima koji su mi izašli u susret i pomogli. Do sada sam sve sama radila i snalazila se kako sam mogla, ali ovo mi je i pomoć i iznenađenje i jako se zahvaljujem." - rekla nam je Mira Pudić










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI