Povodom Dana žena, ¨Katarina Zrinski¨, Darko Puljašić i Vedran Neferović sugrađankama poklonili narcise i ruže

Međunarodni dan žena u Požegi
(FOTO: M.M.)

08.03.2017. | M.M
Pregleda: 12595

Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" povodom Međunarodnog dana žena, danas su s predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a Darkom Puljašićem podijelile narcise u pješačkoj zoni.




Povodom Međunarodnog dana žena koji je danas 8. ožujka HDZ zajedno s "Katarinom Zrinski" prigodno i tradicionalno napravio je ovu akciju gdje darujemo naše sugrađanke, ne slabijeg spola već ljepšega spola i mislim da bi svi trebali biti što osjetljiviji prema našim kolegicama, suprugama, majkama, bakama te da im svaki dan priuštimo da budu vesele i dobre. - rekao je predsjednik gradskog odbora HDZa- Darko Puljašić
















Nakon što su Gradski odbor Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" i HDZ podijelili narcise gradonačelnik Grada Požege je podijelio oko 180 ruža pripadnicama ljepšeg spola povodom Dana žena.




Međunarodni dan žena je da s posebnim simpatijama pristupimo slabijem i nježnijem spolu i da doista iskažemo jedno poštovanje. Grad Požega i ja kao gradonačelnik imamo tu sreću da smo doista na čelnim mjestima grada odnosno ustanova imamo žene. Iskustva drugih kažu da su žene pedantnije i odgovornije u poslu pa tako je i moje iskustvo da su vrijedne i marljive suradnice te sam doista sretan što ih u protekle tri godine imam kao suradnice u poslu. - rekao nam je gradonačelnig Vedran Neferović
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI