Supernova preuzela lokaciju u Požegi

Supernova trgovine
(FOTO: Google)

20.01.2017. | A.M./Vijesti.rtl.hr
Pregleda: 24071

Austrijska Grupa Supernova preuzela je četiri hrvatska trgovačka centra - zagrebački Garden Mall, retail parkove u Koprivnici i Sisku te retail park u Požegi, koji je još u projektnoj fazi, izvijestili su u četvrtak iz Supernove, piše PolitikaPlus.

Objekti su kupljeni u postupku javnog nadmetanja za navedeni kreditni portfelj društva Heta Asset Resolution, povezanog s Hypo bankom, u kojem je Supernova dala najbolju ponudu, navodi se u priopćenju.

Grupa je istovremeno postigla dogovor s korisnicima kredita vezanih uz navedene projekte te je početkom ove godine osigurala preuzimanje spomenuta četiri objekta u svoj portfelj.


Ovim preuzimanjem je Supernova grupa, u čijem su vlasništvu i postojeći objekti u Zagrebu-Buzin, Zadru, Šibeniku, Karlovcu, Sisku, Varaždinu i Slavonskom Brodu, postala vodeća tvrtka u Hrvatskoj po broju trgovačkih centara u vlasništvu, ističu iz Supernove.


Najavljuju da će "nove projekte razvijati u moderne i suvremene shopping objekte, s fokusom na zadovoljstvo kupaca i posjetitelja, u skladu s postojećim modelom razvoja Supernova centara na hrvatskom tržištu".

Pri upravljanju novim objektima Supernova grupa će nastaviti dugogodišnju suradnju s austrijskom "m2 grupom" na području centar managementa, koje uključuje upravljanje nekretninama, facility management i marketing management, navodi se u priopćenju.

Iz Supernove napominju i kako je postojećih sedam njihovih centara u Hrvatskoj protekle godine poslovalo pozitivno, piše PolitikaPlus.

izvor: www.vijesti.rtl.hr 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI