I Veličani i Kaptolčani najavljuju pobjedu

07.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5897

Nogometni klub Kaptol, vodeći u 1. županijskoj nogometnoj ligi, dočekuje u nedjelju Nogometni klub Papuk iz Velike. Bit će do derbi kola jer su obje momčadi visoko motivirane za pobjedu.

- Naša će momčad nastupiti u punom sastavu, svi su spremni za utakmicu. Dečki konstantno treniraju i ne vidim razloga da ne pobijedimo - rekao je Josip Soudek, tajnik NK Kaptol za 034portal. Soudek predviđa da će Kaptol pobijediti rezultatom 2:0.

Za razliku od Kaptola, Papuk neće nastupiti u punom sastavu.
- Imamo taj hendikep da su nam dva golmana ozlijeđena. Dvojica igrača su nam također ozlijeđena, a treći je isključen još od utakmice s Jakšićem. Imamo mladu ekipu i nisam zadovoljan suđenjem u dosadašnjim kolima. Igramo oslabljeni, ali bez obzira na sve to mislim da možemo pobijediti. Doći ćemo u Kaptol i pokušati pobijediti jer već smo pokazali da Papuk može dobiti bilo koju ekipu u 1. ŽNL, kao što se pokazalo i da možemo izgubiti od bilo koga - rekao je Damir Bognar, trener NK Papuk.


Papuk je u zadnja dva kola doživio dva teška poraza. Prvo je izgubio u gostima protiv Jakšića, a potom kod kuće od Hajduka iz Pakraca. Međutim, nedavnom pobjedom 1:4 protiv Slavonije u Požegi, Veličani su pokazali da uistinu mogu, čak i u gostima, poraziti one koji su trenutačno viši na tablici. Podsjetimo, Kaptol drži prvo, a Papuk je pao na 6. mjesto. Utakmica NK Kaptol - NK Papuk igra se u nedjelju u 15,30 sati.


Žuta podmornica stiže u Jakšić

Među ostalim utakmicama 9. kola 1. ŽNL, valja izdvojiti općinski derbi u Jakšiću, gdje će gostovati još uvijek neporaženi Eminovci. Jakšić je prošloga vikenda doživio poraz protiv Požege, ali je pretprošlog tjedna pobijedio Papuk kod kuće pa u nedjelju možemo svašta očekivati. Osim toga, Kamen iz Vetova gostuje kod Slavonije u Požegi. Inače bi to bila vjerojatno trening-utakmica za donedavne hrvatske ligaše, ali budući da su prošloga vikenda remizirali u Sulkovcima, u subotu bi na požeškom stadionu opet moglo biti napeto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI