Troškove puta i smještaja mažoretkinjama plaćaju roditelji

27.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12024

Požeške mažoretkinje, točnije njih 40, nastupit će krajem tjedna na Europskom prvenstvu u engleskom gradu Bathu. Prošle su godine Požežanke na EP-u, tada održanom u Španjolskoj, osvojile više ekipnih i pojedinačnih medalja, a ove se godine nadaju još boljem uspjehu.

- Idemo u Englesku pobijediti. Cijele godine pripremamo se za to natjecanje i ja vjerujem da ćemo uspjeti. Morale smo se prvo plasirati na državnom prvenstvu da bismo uopće dobile priliku ići u Englesku. Ondje ćemo biti jedna od pet ekipa iz Hrvatske - rekla je voditeljica Marina Mihelčić u razgovoru za 034portal.

Od ukupno stotinjak požeških mažoretkinja, najboljih 40 će predstavljati Požegu u Engleskoj. Danas kreću na put autobusima, a ovdje možete pogledati fotogaleriju sa sinoćnjeg treninga u sportskoj dvorani Sokol.



Lorena Jakobović, Adrijana Jurić i Ana Veočić osvojile su medalje na pojedinačnom natjecanju lani


Putovanje u Englesku i nazad, smještaj, hrana i sudjelovanje na natjecanju stajat će nešto manje od 4.000 kuna po osobi. Taj će trošak platiti roditelji djece koja sudjeluju.

- Mislim da to nije skupo, s obzirom da ćemo za tu cijenu moći razgledati i sve londonske znamenitosti. Provest ćemo u Londonu dva dana jer bilo bi šteta to ne vidjeti kada smo već u blizini. Kritičarima mogu samo reći da se u profesionalne sportaše uvijek mora ulagati i to roditelji dobro znaju - kazala je Mihelčić. Također, dvorana u zgradi Sokol nije dovoljno prostrana za njihove vježbe, a u Grabriku za njih više nema termina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI