Slobodno se javite

Ivan Vilibor Sinčić s članovima Živog zida u Požegi
(FOTO: Aleksandar Grlić)

03.08.2016. | 034portal
Pregleda: 9664

Poštovani naši čitatelji Živog zida, budući da smo s obzirom na naš jučerašnji članak o anketi vezanoj za prijevremene parlamentarne izbore primjetili komentare, u smislu kako vam 034portal ne daje medijski prostor koji želite, moramo reagirati.

034portal je slobodan medij koji će sa zadovoljstvom popratiti vaše aktivnosti na području naše županije. Nažalost do sada se predsjednik županijske organizacije Živog zida obratio u redakciju samo jedanput i njegovu izjavu smo tada objavili.

Što se tiče ankete na našem portalu, nažalost, zbog tehničkih problema nismo bili u mogućnosti ponuditi više od pet mjesta u anketi, a stranaka je u Hrvatskoj puno veći broj.
Nikada nismo imali nikakvu namjeru cenzurirati Živi zid niti bilo koju drugu političku opciju što je sigurno iz naših dosadašnjih članaka vidljivo.


Vrata redakcije su "širom" zatvorena od strane inspektorata rada ali nam se uvijek možete sa vašom informacijom obratiti na redakcijski mail: [email protected].


Veselimo se daljnjoj suradnji, onako kako je, vaš 034portal!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI