(VIDEO):Poslušajte novu pjesmu Posegane i pogledajte spot

TS Posegana, arhivska fotografija
(FOTO: Anđelko Banović)

19.07.2016. | T.M./Posegana
Pregleda: 8159

Iz radionice TS Posegane, nakon prva četiri zapažena singla i uspješnog valentinovskog koncerta održanog u Gradskom kazalištu Požega, dolazi nam nova pjesma vrućeg ljetnog ritma, pamtljive melodije i naziva NA NA NA



Za tekst i glazbu ovog, sigurni smo, ljetnog hita, zaslužan je Vjekoslav Hudeček, dok se za aranžman pobrinuo trio u sastavu Zvjezdan Marjanović, Tomislav Jakobović i Željko Bošković.


Za izradu spota, ovaj put je bio zadužen mladi i perspektivni režiser iz Zagreba, Dario Lepoglavec, koji je za pjesmu napravio vrlo simpatičnu i razigranu video priču. Likove u spotu utjelovljuju mladi zagrebčani Andrea Gubić i Emil Pavlić - rekao nam je član Posegane Saša Botički.  


Posegana ovim singlom najavljuje rad na albumu u izdanju Croatia Recordsa koji bi trebao izaći u prodaju krajem ove godine.

- Riječ je o veseloj, vedroj i razigranoj pjesmi i nečemu potpuno novom iz male radionice požeškog sastava. Spot za pjesmu prvi put nije sniman u Požegi, dečki su se preselili na lokacije u Đurđevcu i Zagrebu. Momci iz Posegane su se ovaj put pobrinuli da vas njihova pjesma sve raspleše, pa poslušajte i zapjevajte NA NA NA - dodao je Saša.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI