Tražimo izlazak iz Europske unije

A-HSP
(FOTO: A-HSP)

26.06.2016. | I.V./A-HSP
Pregleda: 10303

Na internetskim stranicama Autohtone - Hrvatske stranke prava izašao je članak pod naslovom:"A-HSP poziva Hrvatski narod na novu bunu protiv udbaških stranaka". Što pišu na stranačkim stranicama pročitajte u nastavku.

"Na sjednici Glavnog stožera, dana 25. lipnja 2016. godineispod gupčeve lipe u Gornjoj Stubici definiran je nastup Autohtone –Hrvatskestranke prava na sljedećim izvanrednim parlamentarnim izborima.

Na izbore se ide samostalno u svim izbornim jedinicama. A–HSP smatra da Hrvatskoj nije mjesto u EU, stoga odlučno tražimo raspisivanjereferenduma pod nazivom HREXIT.


Za predsjednika Glavnog stožera izabran je Neno Doždor izMilne s otoka Brača, a dopredsjednike Franc Turnar iz Hum na Sutli i VinkoJakus iz Splita.




Autohtona – Hrvatska stranka prava sa mjesta odakle jeMatija Gubec 1573. godine poveo seljačke puntare u borbu za slobodu i pravdupoziva Hrvatski narod na novu bunu protiv onih Udbaških političkih stranakakoje 25 godina rade protiv Hrvatske i Hrvatskog naroda."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI