Postaje li Antonija Jozić zamjenica ministra u novoj Vladi

HDZ
(FOTO: L.Galić/A.Banović)

14.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 14203

Kako neslužbeno doznajemo iz krugova bliskih vrhu HDZ-a,gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić ozbiljan je kandidat za jedno od mjesta zamjenika ministara u, možebitnoj, novoj Vladi HDZ-a. O kojemu seministarstvu radi, zasada nije potvrđeno od strane našeg izvora.

Iako se u četvrtak tek očekuje izjašnjavanje saborskih zastupnika o opozivu premijera Tihomira Oreškovića, HDZ-ovci su, kako su mnogo puta do sada isticali, uvjereni da će do istog i doći te da imaju potrebnih 76 ruku za sastavljanje nove Vlade.

Ako se upravo dogodi takav scenarij bit će potrebno popunitimnoge funkcije u izvršnoj vlasti, a kako naš izvor tvrdi, Antonija Jozić je jedna kandidatkinja na koju sigurno računaju.


Budući da nam se gradonačelnica Jozić nije javljala na telefon, nismo uspjeli doći do informacije je li ona upoznata sa ovakvim razvojem događaja.


Bilo kako bilo, jedno je zasigurno, a to je da Požeštinazaslužuje svoga predstavnika u izvršnoj Vlasti, koju bi u ovom slučaju obnašao HDZ.

Područje smo sigurnih HDZ-ovih glasača na koje stranka uvijek može računati, što potvrđuje činjenica da su svi gradonačelnici i načelnici izabrani ispred istoimene stranke. S obzirom na uspješnost u vođenju Pleternice, izbor Antonije Jozić je logičan potez novog vodstva HDZ-a ali i gubitak kvalitetnog kadra za Pleternicu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI