Juniori Slavije u polufinalu Kupa Hrvatske:¨Napravili smo rezultat koji nitko nikad neće ponoviti!¨

Susret juniora Slavije i Lokomotive
(FOTO: B.M.)

16.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 14043

Juniori Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice pobijedili su danas favoriziranog prvoligaškog protivnika iz Zagreba, NK Lokomotivu, te se tako plasirali u polufinale Kupa Hrvatske za juniore. Rezultat je bio 4:1, ovo je sigurno povijesni uspjeh jer nitko nikad, a ako je vjerovati riječima trenera Damira Bognara, ni neće ponoviti ovakav uspjeh.

- Mi smo mjesto čiji seniori igraju treću ligu, a ovdje smo igrali u konkurenciji klubova poput Dinama, Rijeke, Lokomotive, Hajduka, Osijeka. Imamo jednu školu i na periferiji smo Hrvatske, a ovakvo što smo uspjeli. Ovo je povijesni uspjeh, tim veći što smo sve svojim snagama uspjeli napraviti - ispričao je za 034portal trener Pleterničana Bognar.

Kaže kako je teren bio dosta loš, no momci su odigrali vrhunsku utakmicu.


- Odlična utakmica, mi smo bili motivirani, napaljeni, a oni su naletili na raspoloženog protivnika. Utakmica je bila otvorena, rano smo poveli. Mikić je zabio dva komada, kao i Starčević. Na utakmici je bilo par stotina ljudi, više nego na seniorskim utakmicama. Iznenađenje smo cijelog natjecanja, bili smo autsajderi sa "sela", sad smo u polufinalu. Čestitam mojim prekrasnim dečkima na pobjedi, čestitao nam je i protivnik, pobjeda je čista `ko suza - izjavio je trener juniora Damir Bognar.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI