Čeka se američki novac: ¨Ja se nadam da će radovi početi u siječnju¨

Rudolf Radiković najavljuje da će radovi krenuti u srpnju
(FOTO: Lidija Galić)

09.12.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 8345

Pune dvije godine prošlo je od najave, a još ništa od Zlatnih termi u Velikoj. Iako je predstavnik investitora Rudolf Radiković u nekoliko navrata najavljivao početak radova "za dva tri mjeseca", oni još nisu počeli. Umjesto hrvatskim ilieuropskim novcem gradit će se, tvrdi Radiković, američkimdolarima.

- Zlatne terme sufinancirat će američki fond. Riječ je o iznosu od 11 milijuna eura. Radimo završne analize i ja se duboko nadam da ćemo sljedeće godine početi graditi. Dobili smo pismo namjere, radimo završne analize i vjerujem da je to to. To je američki fond, izgubili smo godinu danas našim fondovima i HBOR-om, ali kad pogledam ne znam. Išli smo na drugu varijantu. Definitivno očekujemo da ćemo u siječnju imati papire da smo dobili sredstva i početi s radovima – rekao je predstavnik investitora Zlatnih termi u Velikoj, Rudolf Radiković.







Od veličkih bazena do tada nampreostaju jedino putokazi koji podsjećaju na njih.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI