Severina poželjela i dobila posebno dizajniranu ¨Zvečevo¨ čokoladu za svadbu

Omot Sevkine čokolade
(FOTO: Instagram/SS)

24.11.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 15231

Požeška tvornica čokolade "Zvečevo" ponovno je u centru slatkih medijskih zbivanja. Sa svadbe popularne Severine i Igora Kojića procurila je fotografija zvečevačke čokolade Seka i braco dizajnerski promijenjene u Severina & Igor.

- To je bila želja mlade. Severina je zaželjela da ima posebnu čokoladu i to smo i učinili. Nismo mislili od toga praviti nikakav poseban PR, ali ispalo je tako - rekla nam je direktorica marketinga "Zvečeva" Marijana Antunović.

Zanimalo nas je tko je sljedeći na redu da dobije posebnu čokoladu.


- Da, bio je Hajduk pa sad Severina, a tko je sljedeći? Penelope Cruz - šali se direktorica marketinga Antunović i ponavlja da nisu imali nikakav poseban plan s čokoladom Severina i Igor već da je fotka "procurila" sa svadbe.


Svadba Sevke i Igora održana je u subotu, a u požeškoj slatkoj tvrtki svi su sretni što su mogli na ovaj način biti dio nove ljubavne priče poznate pjevačice.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI