Protivnik odustao: Mihael Jugović odlazi na Europsko prvenstvo u Poljsku (VIDEO)

8. kolo HBL
(FOTO: Anđelko Banović)

31.10.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 5542

Mihael Jugović plasirao se na Europsko prvenstvo u boksu u kategoriji mlađih seniora! Prekidom u prvoj rundi pobijedio je boksača iz Splita, Luku Šarića. Protivnik se pojavio, ali nije htio boksati. Europsko prvenstvo će se održati 19.11. u Poljskoj.

- Protivnik se vjerojatno nije osjećao spremnim za ući u ring protiv mene. Idem direktno na Europsko prvenstvo kao član hrvatske reprezentacije. Očekujem bar medalju. Prvenstvo je uskoro, za manje od mjesec dana, tako da ćemo pojačati treninge, općenito ubrzati sve kako bi forma bila savršeno tempirana za Poljsku. Neke dečke protiv kojih ću se boriti znam, neke sam i tukao, no jedno je sigurno, konkurencija će biti oštra -  ushićeno nam je ispričao Mihael nakon meča.
Izborni meč za reprezentaciju održan je u sklopu 8. kola Prve boksačke lige u organizaciji Boksačkog kluba Graciano iz Požege.

- Čestitke našoj zvijezdi, odličnom Mihaelu Jugoviću koji se ovom pobjedom plasirao na Europsko prvenstvo i osvojio tri boda za klub. Nastupila su još četvorica boksača iz našeg kluba. Iz Zagreba su došla dva kluba, iz Osijeka, Nove Gradiške, Slavonskog Broda po jedan, iz Rijeke također dva i jedan iz Splita. Zadovoljan sam
turnirom, kao što vidite ima i publike - ispričao je Željko Krpan iz Boksačkog kluba Graciano.


Pogledajte video kako je bilo danas u dvorani Tehničke škole u Požegi.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI