Nemam vremena za ¨klince iz vrtića¨, kad ovo prođe rado ću se opet s njima malo zabaviti

Zdravko Ronko
(FOTO: Lidija Galić)

20.10.2015. | V.B.
Pregleda: 8836

Na jutrošnju konferenciju za novinare predsjednika Gradskog vijeća Požege Nine Smolčića, na kojoj se osvrnuo na događaje nakon posljednje sjednice Gradskog vijeća održane 24. rujna, primili smo i priopćenje od Zdravka Ronka. Smolčić je rekao kako mu Zdravko Ronko prijeti tužbom zbog izjava koje je izrekao na sjednici.

"Dozvolite da se zahvalim na vašoj zamolbi za komentar, no doista od ovog trenutka više nisam u mogućnosti polemizirati i baviti se gradskim temama. Biti će vremena za to kroz narednu godinu kad smo pred lokalnim izborima i dakako kao i do sada sa zadovoljstvom ću Vam biti na raspolaganju.

Naime, nametanje i prežvakavanje tih i sličnih tema upravo u ovom trenutku je s jedne strane izraz  jala i zavisti, s druge strane šok-terapija nakon pleterničkog udara a s treće pak strane prikrivanje svog neznanja, nerada i nesposobnosti.


Za razliku od tih malih nesposobnih i neinventivnih pik-zibnera i grizorepa različitih boja i fela koji za ove godine ne uradiše ništa ali se ujediniše samo po radi uhljebljavanja i ostvarenja za njih nikad dostižnih želja, meni je pripala golema obaveza prvog čovjeka na listi SDP-a za V. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 08. studenog o.g.


Slijedom toga, zbog niza obaveza i velike odgovornosti prema građanima i državi kako Hrvatska  više nikad ne bi postala  HDZ-ov plijen i alajbegova slama doista se više ne mogu  s "klincima iz vrtića" igrati kutne demokracije, ali obećavam čim ovo prođe vrlo rado ću se opet s njima malo zabaviti, dužan sam im to priuštiti."

Uz priopćenje Zdravko Ronko poslao je i link.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI