¨Pobijedit ćemo na parlamentarnim izborima uz pomoć dragog Boga¨

Ante Šolić (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

08.09.2015. | Lidija Galić
Pregleda: 7290

"Nitko se do sada nije usudio ući u sustav "paukove mreže". Ja sam taj koji će ući jer ja se samo bojim Boga i nikoga više. Strah veliki vlada u zadnjih nekoliko godina u Požegi i ja ću vam otkriti puno toga", najavio je temu tiskovne konferencije, koju će održati za tjedan dana, predsjednik gradskog HDZ-a Ante Šolić. Ujedno će kaže otkriti što znači "paukova mreža" i tko je "pauk" o kojem govori.

Na današnjoj je konferenciji za novinare istaknuo da Hrvatska demokratska zajednica grada Požege ima 22 temeljna ogranka, 2.752 člana i 3. 500 simpatizera. Organizacija Mladeži HDZ-a, kaže Šolić, ima 667 članova mlađih od 33 godine, dok gradska organizacija Zajednice žena "Katarina Zrinski" ima 21 članicu, a još ih 1.107 podržava.

- Gradska organizacija stoji iza svoje izvršne vlasti u Gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji, a suradnja između gradske i županijske organizacije HDZ-a na visokoj je razini. U županiji danas imamo apsolutnu vlast – kaže Šolić. Smatra da upravo zbog toga HDZ-a pobjeđuje na izborima.


Jedinstvo, obitelj, vjera i u Boga i domovinu donosi rezultate. Poštenim radom i potporom članova i simpatizera pobijedit ćemo na parlamentarnim izborima uz pomoć dragog Boga – zaključio je Šolić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI