Bognar snagu Slavije vidi u zlatnim dečkima sa Sportskih igara mladih

Dalibor Bognar
(FOTO: Anđelko Banović)

27.07.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 8259

Slavija je odradila prvu pripremnu utakmicu pred novu sezonu 3. HNL istok protiv Nogometnog kluba Papuk iz Orahovice. Pomlađena ekipa trenera Dalibora Bognara pokazala je potencijal, pobijedili su rezultatom 4-0, iako se ne može puno suditi jer su igrali protiv slabijeg protivnika na početku priprema.

 - Prošlu sezonu smo bili prvi, a održati se u vrhu lige predstojeće sezone neće biti lako. Otišlo je 7 igrača, klub kreće u novi ciklus i kroz godinu dvije ćemo sigurno opet biti moćni. Vratio se Vinko Ančurovski iz Njemačke i on će biti od velike pomoći.

Kaže kako su svjesno napravili rez kao klub jer je završio jedan ciklus, kompletni igrači su odradili svoje. Tomislav Valentić i Ivan Antunović su otišli u Sesvete igrati drugu ligu i nisu ih htjeli zaustavljati. Dečki iz Marsonije su se vratili u Slavonski Brod pomoći svom klubu.


Trener Bognar budućnost ekipe vidi u mladim igračima koji stasaju u klubu. Svoj potencijal pokazali su jučer kao veći dio županijskog malonogometnog tima koji je jučer osvojio 1. mjesto na Sportskim igrama mladih u Splitu za `97. godište, o čemu smo pisali.


- Oslanjat ćemo se na svoj bazen igrača, na grupu od 6 juniora. To su Šubara, Solić, Gomerčić, Mikić, Bognar i Starčević koji će kroz jače utakmice brže stasati i skupljati iskustvo - rekao je Bognar.

- Imperativa nemamo, pripreme smo svjesno počeli malo kasnije jer je bila duga sezona. Svjesni smo nedostataka, ali dečki dobro rade, pripreme teku prema planu i programu.  Nakon odrađenih svih pripremnih utakmica stanje će biti jasnije. Ako vidimo da to nije to, budite sigurni da će klub na vrijeme reagirati i dovesti neke igrače. Sigurno nećemo dopustiti da aktualni prvak ispadne iz lige - zaključio je Bognar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI