Mladi, pokrenimo se: Pleterničani povukli novac iz EU za pješčano odbojkaško igralište

Pleternica će dobiti prvo pješčano igralište za odbojku
(FOTO: MZM Pleternica)

30.06.2015. | MZM Pleternica
Pregleda: 11112

Na natječaju "Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici", raspisanom u okviru Fondova EGP (Europski gospodarski prostor) i Kraljevine Norveške,  udruge Mladi za mlade Pleternica je uz pomoć Grada Pleternice i Poduzetničkog centra Pleternica bespovratna sredstva.



Za projekt "Mladi, pokrenimo se" Udruga je od Fondova EGP-a i Kraljevine Norveške dobila sredstva u iznosu od 16.650,00 kn čime će izgraditi prvo pješčano odbojkaško igralište na otvorenom u Pleternici u okviru osnovnoškolskog sportsko-rekreacijskog centra. Grad Pleternica je također sudjelovao u sufinanciranju projekta u visini od 10% koliko je bilo potrebno kako bi se zatvorila financijska konstrukcija. Uz to Grad je osigurao i svu potrebnu administrativnu podršku, a cijeli projekt odrađen je volonterski zahvaljujući volonterima Udruge Mladi za Mlade Pleternica.





Cilj ovoga projekta je proširiti ponudu mladima, potaknuti ih na kvalitetnije provođenje vremena, brigu o zdravlju, stvaranje prijateljstava i upoznavanje novih ljudi kroz igru. Isto tako cilj je potaknuti mlade na usvajanje novih vještina i ambicija te u isto vrijeme djelovati na promicanje prava djece i mladih čemu teži suvremeno društvo.

Otvorenje igrališta bit će u subotu 04. srpnja 2015. godine s početkom u 15 sati na osnovnoškolskom sportsko-rekreacijskom centru kod Školske sportske dvorane Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica. U sklopu otvorenja će se prigodno održati i prvi turnir i to humanitarnog karaktera pod nazivom "Mladi, pokrenimo se!" na kojemu mogu sudjelovati svi zainteresirani. Pozivamo ovom prilikom sve zainteresirane ekipe za prijavu na turnir, na e-mail: [email protected] ili telefon 095-898-9497 (Daniel Gazilj).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI