Hajduk izgubio od Željezničara: ¨Molim Boga da prvenstvo što prije završi¨

Slavko Vuić
(FOTO: Igor Pleša)

23.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5965

"Znam da cijela požeška županija čeka da vidi u kojoj će ligi Hajduk sljedeće sezone igrati. Ja ne mogu reći 100 posto, ali uvjeren sam da ćemo ostati u 4. ligi", rekao nam je Slavko Vuić, trener pakračkog Hajduka nakon današnjeg poraza na domaćem terenu protiv ekipe Željezničar Livade iz Slavonskog Broda u 28. kolu Regionalne međužupanijske lige Slavonije i Baranje (4. HNL).

Svi golovi u Pakracu postignuti su u drugom poluvremenu. Gosti su poveli u 53. minuti, a u 60. minuti iz slobodnog udarca povećavaju na 0:2. Ubrzo nakon toga Adriano Baškiera, najbolji igrač Hajduka smanjuje na 1:2. Hajdukovci su pokušali do kraja utakmice izjednačiti, čak je i trener Vuić ušao u igru. Bilo je nekoliko prilika, ali rezultat je ostao 1:2.

- U prvom smo poluvremenu trebali voditi najmanje 3:0. Ništa nismo zabili, a igrali smo dobro i imali smo puno šansi. Onda oni, na početku drugog dijela, iz prve prilike postižu gol. Povećali su prednost eurogolom iz slobodnjaka u rašlje, stvarno takav gol dugo nisam vidio. Mi smo napadali i dalje, međutim nismo mogli ništa jer premalo nas je. I danas sam ja morao igrati. Molim Boga sada samo da prvenstvo završi, još ta dva kola, pa da se onda pregrupiramo i vidimo što ćemo - rekao nam je trener Vuić.


- Nisam nezadovoljan jer imamo puno mladih igrača, juniora koji se polako privikavaju na ovaj rang natjecanja. No, ne mogu biti ni zadovoljan kad gubimo jer ja volim pobjeđivati - zaključuje Vuić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI