Metalci osramotili Pakračane: ¨Moglo je biti i gore¨

NK Hajduk Pakrac - NK Mladost Cernik
(FOTO: Mario Barać)

25.04.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5076

Nogometni klub "Hajduk" iz Pakraca izgleda da prolazi kroz krizu. Nakon sjajnog jesenskog dijela sezone, Pakračani su nanizali nekoliko poraza u nastavku prvenstva, a danas je kriza kulminirala protiv Metalca u Osijeku gdje su Pakračani poraženi s čak 7:1. Osječani su poveli već u 3. minuti, a nakon 17 minuta igre bilo je 4:0.

Do izjave trenera Slavka Vuića ne možemo doći jer nam se jednostavno ne javlja na telefon još od početka proljetnog dijela prvenstva, ali na klupskoj Facebook stranici piše: "Domaćin od prve do posljednje minute dominatan na terenu, bolji u apsolutno svim segmentima igre, i imamo za prvo reći da je rezultat utakmice realan, a mogao je biti i s većom razlikom u korist domaćina, no zahvaljujući nekoliko dobrih intervencija S. Komljenovića u drugom poluvremenu, Pakračani se kući vraćaju sa "samo" 7 pogodaka u mreži. Očito je da u igri Hajduka u posljednje vrijeme mnogo toga ne štima, nadamo se izlasku iz krize već u sljedećem kolu u Cerniku."

Prošlog je vikenda Hajduk na domaćem terenu svladao ekipu Jadrana iz Gunje rezultatom 2:1. Do ovog vikenda Hajduk je još držao visoko 5. mjesto na ljestvici Regionalne međužupanijske nogometne lige Istok (4. HNL).



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI