Nogometaši Požege otkrili novu metodu treninga: Nakon poraza u Kutjevu gurali autobus kući (video)

Nogometaši gurali autobus da bi mogao krenuti
(FOTO: YouTube/Screenshot)

23.04.2015. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 10253

Igračima Nogometnog kluba Požega poraz prošlog vikenda u Kutjevu nije bio najveći problem. Na putu nazad prema Požegi, autobus nije htio krenuti. Dio igrača je izašao iz autobusa i upalio ga "na guranac" vježbajući svoje nožne i ručne mišiće, a dio ih je radije vježbao one trbušne valjajući se od smijeha na cesti. Jedan od igrača je i snimio ovaj urnebesni povratak momčadi kući kao iz filma "Obitelj Kremenko" i podijelio ga s nama.



- Nakon završene utakmice u Kutjevu smo sjeli svi u autobus i vozač nam je u jednom trenutku rekao da autobus neće upaliti. Nismo još ni krenuli pa smo uz galamu svi izašli van i počeli gurati. Više nisam imao mjesta za guranje pa sam uzeo mobitel da to snimim. Video nije baš najbolji jer sam se skoro srušio na pod od smijanja. Treba i spomenuti Hrvoja Rukelja koji je svojim bičem i znanjem upravljao dečkima koji su gurali. Ne znam točno koliko ih je guralo, ali dvojica-trojica nas se valjalo po podu. Nekoliko ih je bilo još u autobusu, tako da su ovi momci što su gurali stvarno snažni. Kad se male ruke slože, sve se može. Jedino Požega! Mogli bismo predložiti to treneru kao novu vježbu snage - rekao nam je Andrej Miler, igrač NK Požege koji je sve snimio, a mi samo dodajemo: Yabba dabba doo!




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI