Opća opasnost će svirati za djecu pakračke bolnice

Arhivska fotografija: Motoklub Kraljevi Bijele stijene
(FOTO: Facebook)

27.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5620

Pakrački motoklub Kraljevi Bijele stijene organizira drugu godinu zaredom moto susret na kampiralištu Matkovac u Prekopakri pored Pakraca. Program za bikere i posjetitelje trajat će tri dana, od petka (29. srpnja) do nedjelje (31. srpnja), a kao glavni gosti u subotu će nastupiti popularna rock-grupa Opća opasnost.

I ovaj motosusret bit će humanitarnog karaktera.

- Razmotrivši sve prijedloge za ovogodišnju humanitarnu akciju, odlučili smo da bi najbolje bilo pomoći djeci na Odjelu pedijatrije u Općoj županijskoj bolnici Pakrac. Sav prihod od prodaje ulaznica za koncert Opće opasnosti u subotu izdvojit ćemo za kupovinu televizora i DVD-a za njih - kaže Zoran Krivdić, predsjednik motokluba Kraljevi Bijele stijene koji trenutačno broji 50-ak članova.


Tijekom trodnevnog programa, osim Opće opasnosti nastupit će grupe The Puls i Beznadni slučaj (petak) te Snake Bite i Plagijat (subota). Za bikere je osiguran kamp s tuševima i rasvjetom, besplatan grah i doručak uz kavu. Krivdić očekuje barem 300-tinjak bikera iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja.


- Svoj su dolazak potvrdili naši prijatelji iz Švicarske, Njemačke, Italije i BiH. Međutim, sve ovisi o vremenu. Očekujemo i da će doći dosta publike iz okolnih gradova zbog koncerta. To je velik događaj koji za slučaj kiše nema druge mogućnosti, svejedno će se održati na kampu Matkovac - kazao je Krivdić za 034portal.

Uz glazbu, bikeri najavljuju i motoigre te obavezan striptiz. Ulaz na subotnji koncert Opće opasnosti po cijeni 20 kuna neće naplaćivati motociklistima. Za njih će kružiti humanitarni kotač u koji će biti pozvani da daju svoje priloge za OŽB Pakrac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI