Opća opasnost će svirati za djecu pakračke bolnice

Arhivska fotografija: Motoklub Kraljevi Bijele stijene
(FOTO: Facebook)

27.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5665

Pakrački motoklub Kraljevi Bijele stijene organizira drugu godinu zaredom moto susret na kampiralištu Matkovac u Prekopakri pored Pakraca. Program za bikere i posjetitelje trajat će tri dana, od petka (29. srpnja) do nedjelje (31. srpnja), a kao glavni gosti u subotu će nastupiti popularna rock-grupa Opća opasnost.

I ovaj motosusret bit će humanitarnog karaktera.

- Razmotrivši sve prijedloge za ovogodišnju humanitarnu akciju, odlučili smo da bi najbolje bilo pomoći djeci na Odjelu pedijatrije u Općoj županijskoj bolnici Pakrac. Sav prihod od prodaje ulaznica za koncert Opće opasnosti u subotu izdvojit ćemo za kupovinu televizora i DVD-a za njih - kaže Zoran Krivdić, predsjednik motokluba Kraljevi Bijele stijene koji trenutačno broji 50-ak članova.


Tijekom trodnevnog programa, osim Opće opasnosti nastupit će grupe The Puls i Beznadni slučaj (petak) te Snake Bite i Plagijat (subota). Za bikere je osiguran kamp s tuševima i rasvjetom, besplatan grah i doručak uz kavu. Krivdić očekuje barem 300-tinjak bikera iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja.


- Svoj su dolazak potvrdili naši prijatelji iz Švicarske, Njemačke, Italije i BiH. Međutim, sve ovisi o vremenu. Očekujemo i da će doći dosta publike iz okolnih gradova zbog koncerta. To je velik događaj koji za slučaj kiše nema druge mogućnosti, svejedno će se održati na kampu Matkovac - kazao je Krivdić za 034portal.

Uz glazbu, bikeri najavljuju i motoigre te obavezan striptiz. Ulaz na subotnji koncert Opće opasnosti po cijeni 20 kuna neće naplaćivati motociklistima. Za njih će kružiti humanitarni kotač u koji će biti pozvani da daju svoje priloge za OŽB Pakrac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI