Blagdanski shopping u Pakracu: Obucite se moderno i povoljno u Mstyle-u

Boutique Mstyle u Pakracu
(FOTO: Mario Barać)

09.12.2014. | Mario Barać
Pregleda: 9389

Da bi na dočeku Nove Godine izgledale spektakularno, Pakračanke i Lipičanke ne moraju putovati u shopping do Zagreba. Za to su se pobrinuli u Boutique Mstyile u samom središtu Pakraca, na Trgu 76. bataljuna 10, tik uz "veliki most". Sadašnju bogatu zimsku kolekciju, sljedećeg tjedna upotpunit će najnovija božićna i novogodišnja kolekciju odjeće i obuće za žene.

Vlasnica Marica Špiranec najavljuje bogat izbor odjeće, razne modele haljina, hlača, košulja, majica, suknje, kao i modele ženske obuće i kožnu galanteriju - torbice i novčanike.

Nema potrebe ići u shopping dalje


- Svaka žena će kod nas pronaći nešto za sebe, izbor će biti vrlo bogat, modeli atraktivni, a i cijene pristupačne. U ponudi će biti košulje već od 99 kuna, haljine od 139 kuna, a po istoj cijeni će moći pronaći i torbice. Prednost je što kupci imaju prilike uštedjeti i novac i vrijeme koje bi potrošili za putovanje u Zagreb, a ovdje sve mogu pronaći na jednom mjestu - kaže vlasnica Špiranec.


Od 16. prosinca otvoreni cijeli dan

U povodu nadolazećih blagdana Boutique Mstyle će svoja vrata kupcima otvoriti tijekom cijelog dana. Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 8 do 12 i od 16 do 19 sati, od 16. prosinca uvode novo radno vrijeme. Boutique će radnim danom raditi od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.



Marica Špiranec je svoj boutique otvorila prije 2 godine i 3 mjeseca i tvrdi da nije požalila.

- Ocijenila sam da takav boutique treba Pakracu i na nagovor prijatelja i rodbine otvorila sam ga. Danas sam prezadovoljna poslom. U početku je to bio i veliki rizik obzirom na vremena u kojima živimo, ali mogu reći da posao odlično ide, a velika prednost samostalnog rada je što si sama organiziram posao, nitko mi ne visi nad glavom i sama sam svoj gazda. Koliko zaradim, toliko imam - kaže Marica i dodaje kako joj je u poslu najvažnije da su kupci zadovoljni izborom i prihvatljivim cijenama.

Žene su bolji potrošači

Na kraju smo je pitali zašto u ponudi ima samo žensku odjeću i obuću. - Odgovor je jednostavan, žene su bolji i veći potrošači - zaključuje Špiranec koja poziva kupce da se u bogatu ponudu uvjere i na njihovoj Facebook stranici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI