Hakeri srušili stranice Grada Požege, napadaju i HDZ i Hrvatske vode

Hakerska stranica na Facebooku
(FOTO: Screenshot)

24.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 14499

Anonimni hakeri danas su poslijepodne srušili službene web stranice Grada Požege. Prema informacijama koje smo dobili s njihovog Facebook profila, nezadovoljni su provedenim natječajem za energetsku učinkovitost koju je Grad Požega proveo u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Iako su se na svojoj stranici hakeri pohvalili kako su srušili i stranice HDZ-a, Hrvatskih voda te Turističke zajednice grada Požege, uspjeli su srušiti samo stranice Grada koje u trenutku dok ovo pišemo nisu u funkciji. S istog profila također su nam javili kako će ih odsad "rušiti svakodnevno".



- Vidjet ću s našim informatičarom što učiniti kako se ovakve stvari s rušenjem gradskih stranica ne bi ponavljale. A što se tiče natječaja za energetski učinkovitu obnovu objekata, natječaj je transparentan, svi koji su odbijeni mogu vidjeti razlog te se mogu žaliti - rekao nam je gradonačelnik Vedran Neferović koji ne vidi ništa sporno u provedbi ovog natječaja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI