Požežanin niže dobitke: ¨Sada sam osvojio 18, a lani 50 tisuća kuna¨

Listić kojim je prošlog tjedna Požežanin osvojio 18.000 kn
(FOTO: Aleksandar Grlić)

17.10.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 14260

"Takve igre na sreću igram već 30 godina i ovo mi nije najveći dobitak, prošle godine sam osvojio 50.000 kuna", kaže nam Požežanin koji je ovog tjedna osvojio 18.000 kuna uplativši samo 32,5 kune na brojeve španjolskog Bono lota u kladionici u Osječkoj ulici. Pogodio je 4 broja, a da ih je pogodio pet, basnoslovni dobitak bi bio skoro pola milijuna kuna.

No, i ovako je zadovoljan. Kaže da je inače vrlo sretne ruke.

- Obično uložim od 15 do 30 kuna po listiću. Ako igrate možete dobiti, a ako ne igrate ne možete. Igram puno i u svakom slučaju sam zadovoljan i u jako velikom sam plusu. Nekih godina budem na nuli, nekih 10.000 kuna u plusu, neka 50.000 kao prošle i bilo ih je dvije-tri koje budu do 10.000 tisuća u minusu. Imam svoje brojeve koje igram stalno. Ne kladim se, u kladionici igram samo loto. Prošli veliki dobitak je bio na talijanskom lotu. Na domaćem lotu nisam nikad osvojio tako velike iznose. Obitelj je, normalno, sretna. Novac ću potrošiti na kupnju automobila. Prošli dobitak sam potrošio na razne više praktične stvari, ali priuštim si i jedno "ekstra" putovanje svakog ljeta novcem koji zaradim - izjavio je sretni Požežanin koji je želio ostati anoniman.


- Ne možete stalno igrati jedne te iste brojeve jer su različiti sustavi lota. Jedan je primjerice 6 od 49, a drugi je 5 od 90. Morate malo pratiti brojeve koji češće izlaze i normalno, ne možete odigrati brojeve koji danas izlaze idući tjedan. Kolika je vjerojatnost da će se to ponoviti? - zaključio je.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI