Grad prebacuje odgovornost na Hrvatske vode

Ivanka Krizmanić u uništenom vrtu
(FOTO: Vjeran Blašković)

01.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5094

Točno 14 dana trebalo je Branki Starčević Tesari, tajnici Ureda gradonačelnika Zdravka Ronka, da odgovori na jednostavno pitanje 034portala o rješenju lošeg sustava odvodnje oborinskih voda u Ulici Borisa Hanžekovića.

034portal je pisao o problemima čitatelja koji su nam se javili iz Kvaternikove i Hanžekovićeve ulice, a nastaju svaki put nakon jačih oborina zbog loše riješene odvodnje. Miroslav Taborski iz Hrvatskih voda kazao je kako mu je problem poznat, ali kako rješenje treba inicirati Grad Požega. Iz Grada nismo tako lako mogli doći do odgovora.

Pitanje je upućeno na adrese gradonačelnika i tajnice njegova ureda 17. lipnja, a iz današnjeg odgovora Ureda gradonačelnika saznajemo tek kako rješenja za stanovnike ove i obližnjih ulica još nema.


Evo što stoji u odgovoru:


"Poslovi godišnjeg održavanja izvode se sukladno planu radova i uočenim potrebama na terenu. Cjelokupno rješenje za Ulicu Borisa Hanžekovića moguće je tek izgradnjom sustava oborinske odbodnje cijelog područja, svođenjem vodenih tokova u Emovački potok, što je ipak u nadležnosti Hrvatskih voda".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI