Kosilica u kvaru; turistička atrakcija zarasla u travu

Turistička signalizacija zarasla je u travu
(FOTO: Igor Pleša)

28.06.2014. | Igor Pleša
Pregleda: 9663

Iako je većina glavnih lokacija obuhvaćenih projektom "Stazama lipicanca i kune" dobro uređena, šetnica uz Pakru od Pakraca do Lipika je zapuštena. Klupe, koševi za otpad i turistička signalizacija zarasli su u visoku travu.



Za održavanje staza zaduženi su gradovi Pakrac i Lipik, svaki na svom području te bi svatko trebao urediti otprilike pola spomenute dionice.


- Radove na uređenju ove šetnice započet ćemo nakon završetka sanacije korita Pakre. Planiramo i malo pomaknuti neke klupe, a morat ćemo sanirati i jedno ilegalno odlagalište otpada - istaknuo je Zvonimir Miler, tajnik Turističke zajednice Grada Pakraca.




To znači da se početak radova mogli očekuje za nešto više od tri tjedna koliko bi, prema riječima izvođača radova, trebala trajati sanacija korita Pakre.

Hrvoje Kovačić, tajnik Turističke zajednice Grada Lipika, rekao nam je kako na malčeru s kojim bi pokosili svoju dionicu već neko vrijeme imaju tehničkih problema pa još nisu započeli radovi na uređenju lipičkog dijela staze.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI