Pleternički mališani uselili u novi vrtić (foto)

Otvorenje novog vrtića
(FOTO: Lidija Galić)

06.12.2013. | Lidija Galić
Pregleda: 12504

Pleterničani su danas svečano proslavili blagdan svog zaštitnika, sv. Nikole. Tom je prigodom svečano otvoren novoizgrađeni dječji vrtić "Tratinčica" vrijedan 11 i pol milijuna kuna.



Izgradnju je Financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.


- Gradnja vrtića trajala je oko godinu dana. Kapacitet je 150 djece sa pet predškolskih skupina za djecu od tri do šest godina i po prvi put u Pleternici imamo i dvije jasličke skupine. Danas su u vrtiću dvije predškolske i jedna jaslička, a po potrebi otvarat će se i dodatne skupine – rekla je na svečanosti otvaranja gradonačelnica Antonija Jozić.




Vrpcu su simbolično prerezali polaznici vrtića koji su se u novi prostor uselili prije pet dana.

Vrtić je blagoslovio požeški biskup Antun Škvorčević nakon čega je održana i svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj su uručena priznanja ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Pleternice. Počasnim je građaninom proglašen general Mladen Markač.





















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI