I Zvone Boban će nastupiti za Mateja!

Zvonimir Boban
(FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL)

26.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9725

Svoj dolazak i sutrašnji nastup na veličkom stadionu potvrdio je jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometaša svih vremena, član vatrenih iz 90-ih, Zvonimir Boban.

- Nismo ga željeli najavljivati dok ne bude sigurno da će doći, no sada znamo da dolazi, rekao je Željko Adžić, rođeni Požežanin, bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac, koji će također sutra nastupiti na nogometnoj utakmici Zekić i prijatelji - Humane zvijezde. Revijalnu utakmicu hrvatske će zvijezde igrati za pomoć 6-godišnjem dječaku Mateju Markanoviću iz Trenkova, koji boluje od zloćudnog tumora na mozgu.

Željko Adžić jedno je od zvučnijih imena koja sutra nastupaju za Mateja. Ovaj požeški nogometaš, koji je igrao i u Australiji i Izraelu, već dulje od 10 godina nije javno nastupio na stadionu. Sada ima skupa s ocem obiteljski posao s vinima u Zagrebu i iz hobija trenira mlade nogometaše.


- Drago mi je ako uspijemo vratiti nogomet na stadion u Velikoj jer to je moj kraj. Tamo sam odrastao. I također se veselim što ćemo osim toga učiniti i nešto dobro ako pomognemo dječaku, dodaje Adžić.


Podsjetimo, revijalna utakmica u kojoj će nastupiti Zvonimir Boban, Dario Šimić, Zoran Zekić, Ivano Balić, Silvio Marić i mnogi drugi proslavljeni sportaši odigrat će se sutra (u petak) u 18,30 sati na Stadionu Velika. Cijena ulaznice je 10 kuna, a sav prihod namijenjen je pomoći za liječenje Mateja Markanovića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI