Neferović: Prvo ćemo ukloniti šikaru, a zatim urediti igrališta

Radovi na Rekreaciji
(FOTO: Aleksandar Grlić)

01.11.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8342

Djelatnici Tekije krenuli su s radovima koji će pripremiti teren za projekt uređenja Sportsko-rekreacijskog centra u Požegi. Kako doznajemo od gradonačelnika Neferovića, Grad će tijekom narednih mjeseci i sljedeće godine potpuno preurediti ovaj prostor koji služi mnogim Požežanima za rekreaciju i sport. Zasad su porušene stare breze, a slijedi krčenje šikare.



- Breze su porušene, ali će biti posađeno novo drveće, sve prema planu i mišljenju struke. Ono što se svakako mora napraviti, to je urediti onu šikaru i ruglo grada koje tako stoji već godinama. Nakon toga, planiramo napraviti novo travnato igralište za nogomet, preurediti rukometno i košarkaško uz popratne sadržaje. Vjerujem da će to biti napravljeno do proljeća. Pratit ćemo i natječaje pa ćemo prijaviti projekt kada bude bilo objavljen neki vezan za uređenje sportskih terena i objekata - rekao nam je gradonačelnik Neferović, dodavši kako dugoročni plan tek treba izraditi, a trenutačno su u fazi prikupljanja ideja i projekata.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI