Smijenjen Bognar: Mitrović je novi trener Slavonije

09.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 19827

Izvršni odbor Športskog nogometnog kluba Slavonija na jučerašnjoj je sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera seniorske selekcije. Ovu nam je informaciju potvrdio Marinko Šarić, predsjednik kluba. Na klupi plavih više neće sjediti Damir Bognar, koji je trenirao seniore u dosadašnjem dijelu sezone, a na njegovo mjesto će sjesti Željko Mitrović. Osim toga, uprava kluba izabrala je Dragutina Krizmanića za šefa svih selekcija.

- Razlog smjene trenera su rezultati koji nisu na onoj razini koju smo mi u klubu, ali i navijači i građani Požege očekivali. Cilj nam je ostati u 3. ligi, koja će se nakon ove sezone proširiti i na sjevernu regiju pa će u njoj moći ostati samo prvih šest iz ovog prvenstva - rekao nam je Šarić.

Novi trener Slavonije Željko Mitrović kaže da je optimist te da vjeruje da će zadani cilj moći ostvariti.


- Ova ekipa je dobra. Mislim da ih je umorio tempo srijeda - subota, ali vjerujem da će moći postići bolje rezultate. U suradnji s gospodinom Krizmanićem napravit ćemo plan kako što bezbolnije jesensku sezonu privesti kraju, sakupiti što više bodova i ući u proljetni dio sezone na što boljoj poziciji. Jer znamo da se nagodinu spajaju nogometna središta Varaždin i Osijek pa će u trećoj ligi ostati samo prvih šest klubova na ljestvici. Naš je ostanak nedavnim rezultatima u gostima doveden u pitanje - rekao je Mitrović, dodavši kako odmah kreće s radom jer već u subotu Slavoniju očekuje domaćinski susret s Višnjevcem koji je zadnji na ljestvici, ali to može biti dvosjekli mač.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI