Nisu dopustili iznenađenje: Pakračani slavili i u Buku

06.10.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8803

"Hajduk je jako dobra momčad koja ne trpi pogreške. Mi smo par puta pogriješili, oni su svaku našu pogrešku kaznilli. Zato mislim da su zasluženo pobijedili", komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buka današnji poraz u derbiju 6. kola 1. ŽNL protiv gostiju iz Pakraca.

BSK Buk - Hajduk 1:2

- Obje su ekipe igrale korektno iako je sudac pokazao čak 6 žutih kartona. Neki se žale na suđenje kad izgube od Hajduka, imali su suci i danas nekoliko grešaka, ali to nije utjecalo na ishod utakmice - dodaje Klapšić.


Pakračani su u Buku poveli, da bi domaćin izjednačio pogotkom Podobnika, međutim Hajdukovci nisu dopustili iznenađenje i iz Buka se vraćaju sa šestom pobjedom i maksimalnih 18 bodova.


FOTO Pogledajte fotogaleriju utakmice u Buku.

Tim osvježenje - Croatia 1:0

Kuzmičani su sinoć na svom terenu došli do druge ovosezonske pobjede. Slavili su protiv gostiju iz Mihaljevaca minimalnu pobjedu 1:0, a jedini gol je postigao Josip Sesar. Ivo Papak, trener Tim osvježenja rekao nam je da je utakmica bila rastrgana i muška, a njegova je momčad na kraju zasluženo pobijedila.

Sloga - Kutjevo 3:1

Nogometaši Sloge iz Trenkova pobijedili su s 3:1 goste iz Kutjeva. Pero Majstorović, trener Kutjeva nije krio svoje razočaranje ishodom.

- Izgubili smo nespretno i nesretno. Neće nas sreća, pri rezultatu 0:0 imali smo dvije velike prilike, lopta je šetala po gol crti, sudac nije dosudio čisti jedanaesterac za nas...Kasnije se sve okrenulo - kaže Majstorović.

Dinamo - Sulkovci 2:0

Sulkovci su potopljeni u Vidovcima. Iako rezultat 2:0 zvuči uvjerljivo, Dinamo je vodio žestoku borbu da bi osvojio ova tri boda, a golove su postigli Mario Pamer i Domagoj Paun.

- Sulkovci su čekali svoju priliku iz protunapada, ali danas smo dobro igrali i nismo im dopustili iznenađenje. Poveli smo u prvom poluvremenu, da bismo drugi gol postigli tek u 81. minuti, još uvijek nas pati realizacija, ali valjda će i to doći - rekao je Krešo Poleti, trener Dinama.

Tablica 1. ŽNL - 6. kolo

1. HAJDUK (Pakrac)...............18 (23:7)
2. PAPUK (Velika)................16 (25:8)
3. BSK BUK.......................11 (17:7)
4. DINAMO (Vidovci)..............10 (11:8)
5. SLOGA (Trenkovo)...............8 (10:11)
6. POŽEGA.........................7 (10:11)
7. SULKOVCI.......................7 (8:9)
7. CROATIA (Mihaljevci)...........7 (8:9)
9. KUTJEVO........................6 (11:19)
10. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)......6 (4:15)
11. KAPTOL........................4 (5:16)
12. MLADOST (Pavlovci)............3 (7:19)



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI