Zekić: Vratit ćemo značaj veličkom stadionu

Zoran Zekić
(FOTO: arhiv)

19.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 16877

Nogometni spektakl na veličkom stadionu okupit će brojne zvijezde hrvatskog nogometa , a sve s humanim ciljem. Ideja je to poznatoga hrvatskog nogometaša Zorana Zekića, koji je svoju karijeru započeo 2003. godine upravo u Velikoj, igrajući za tada jaki NK Kamen Ingrad.

Najbolje razdoblje života u Velikoj

- Promijenio sam 23 kluba, ali svi me pamte po Velikoj i Kamenu. U Velikoj sam stekao neke jako dobre prijatelje i proveo najbolje razdoblje života. Budući da je taj klub zaboravljen, nitko više ne mari za taj stadion, moja je želja bila vratiti ta sjećanja. Tako sam došao na ideju organizirati jednu utakmicu sa zvijezdama, da se nešto događa i da se opet počne pisati o tome, ispričao je Zoran Zekić za 034portal.


Pomoć dječaku


- No, nisam želio da to bude događaj na kojemu ćemo se samo zabaviti. Stoga smo u suradnji sa Županijom i Turističkom zajednicom Velike i Požeško-slavonske županije odabrali veličkog dječaka, za kojega smatramo da je potrebno skupiti novac, kako bi se mogao liječiti. Broj žiroračuna je transparentan i otisnut na plakatima, a sav prihod od ulaznica ići će direktno na njega, rekao je Zekić.

Zekićeva karijera

Nogometaš Zoran Zekić je zabio 13 golova u 15 utakmica dok je igrao za Kamen Ingrad u Prvoj HNL te je bio prvi strijelac lige na kraju polusezone. Zapazili su ga potom u izraelskom klubu Maccabi Haifa, te je tamo prešao početkom 2004. godine. Zekić se kasnije vraća u Hrvatsku, igra za zagrebački Dinamo, a potom je promijenio još nekoliko klubova. Trenutačno igra i trenira NK Maksimir u Zagrebu.

Tko nam dolazi

Zvijezde koje će Zekić dovesti na humanitarnu nogometnu utakmicu 27. svibnja (petak) u Veliku:

Ekipa I
Trener: Stjepan Čordaš
Asistent: Josip Lušić
Igrači: Butina, Drpić, Krznar, Babić, Vuica, Rukavina, Špehar, Kresinger, Bartolović, Jakirević, Shorty, Ivano Balić, Zekić, Vukoja, Čordaš, Jurčević, Smoje

Ekipa II
Trener: Srećko Bogdan
Asistenti: Dado i Damir Bognar
Igrači: Mohor, Žitnjak, Škrinjar, Panadić, Marić, Bičanić, Mujčin, Adžić, Peternac, Vlaović, Strupar, Halilović, Kulešević, Jurčić, Cvitanović, Beširević, Steinbruskner, Dario Šimić

Cijena ulaznice je 10 kuna, a sav prihod od prodaje karata bit će uplaćen za pomoć u liječenju Mateja Markanovića iz Trenkova.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI