Biciklisti iz sedam zemalja vozili po obroncima Psunja

Downhill Psunj
(FOTO: BK Titan)

16.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3960

U biciklističkoj utrci "Downhill Psunj" održanoj u nedjelju na stazi Omanovac iznad Pakraca sudjelovala su 162 biciklista iz sedam europskih zemalja. Bila je to najmasovnija biciklistička utrka u Pakracu dosad.

Pakračanin Santo Tessari, član BK Titan osvojio je prvo mjesto u utrci za Hrvatski kup, dok je u ukupnom poretku zauzeo 16. mjesto. Najbrži su bili Slovenci, koji su zauzeli prvih šest mjesta u ukupnom poretku.

- Možemo reći da smo prezadovoljni utrkom. Odaziv biciklista bio je odličan, ljudi se ovdje sve više interesiraju za brdski biciklizam, rekao je Tomislav Tessari, član BK Titan iz Pakraca i jedan od organizatora za 034portal.


BK Titan već najavljuje novu utrku za Hrvatski kup u Pakracu. Krajem mjeseca, točnije 29. svibnja vozit će se XCO utrka "Trocal - Psunj 2011". Prijave su u tijeku, a dodatne informacije možete naći na njihovim stranicama bk-titan.hr.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI