Vukao policajca kroz otvoreni prozor mercedesa

Privedeni mladić sjedi na stražnjem sjedalu automobila
(FOTO: Vjeran Blašković)

14.05.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10979

Policija je iza 11 sati u ulici Pape Ivana Pavla 2. lisičinama pred brojnim očevicima privela mladića i odvela ga na kriminalističko ispitivanje u policijsku stanicu.

Od očevidaca na mjestu događaja sazanjemo kako je mladić koji je navodno iz okolice Požege krivo parkirao crni mercedes minhenskih oznaka na pješačnom prijelazu te da je odbijao suradnju s policijom tj. odbio je pomaknuti automobil.

Priče očevidaca idu i dalje te od njih saznajemo i kako je mladić kada je policajac počeo pisati kaznu sjeo u automobil te se pokušao udaljiti s mjesta događaja. Saznajemo i kako je mladić za sobom kroz otvoreni prozor vukao policajca koji je trčao za automobilom.


Policija ga je zaustavila par desetaka metara dalje te je mladić priveden. Ubrzo se na mjestu događaja pojavila i policijska "marica".


U požeškoj policiji od glasnogovornice Ivane Radić doznajemo kako nema elemenata kaznenog djela nego da je riječ o prekršaju te kako slijedi kvalifikacija prekršaja.

Neslužbeno doznajemo kako kaznena prijava prema mladiću neće biti podnesena jer je policajac držao mladića kroz otvoreni prozor te kako ga je kada je pokrenut automobil mogao pustiti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI