Marijan biciklom po Slavoniji: Dosad prešao 200 km

08.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6788

Marijan Crnjac, 20-godišnji student kojemu je biciklizam velika ljubav i strast, jedan je od dvojice mladih Požežana koji su najavili skorašnju vožnju biciklima do Dubrovnika. Budući da taj zadatak nije nimalo jednostavan, valja se dobro pripremiti. Zato su se dečki odlučili prvo na jedan kraći put po Slavoniji, ali Marijanovog kolegu Nikolu Banožića uhvatila je prehlada pa je morao krenuti sam na put do Vukovara.

Do Vukovara za 5,5 sati

- Krenuo sam u srijedu prijepodne, oko 10 sati. Stao sam u Đakovu, gdje sam ručao. U Vukovar sam stigao za pet i pol sati. Cijelo vrijeme sam imao vjetar u prsa pa mislim da sam prilično brzo uspio stići, rekao je Marijan za 034portal.


Kiša mu pokvarila planove


Na putu POŽEGA - PLETERNICA - RUŠEVO - ĐAKOVO - VINKOVCI - VUKOVAR prešao je 140 kilometara. Potom je u Vukovaru napravio još 30-ak kilometara, a zatim se zaputio u Osijek, koji je od Vukovara udaljen 31 kilometar. Danas se trebao vratiti u Požegu, ali njegove je planove pokvarila kiša pa se nada da će sutra, ako ne bude kiše, moći krenuti natrag kući.

Grad i Županija ne odgovaraju

Inače, Marijan i Nikola su već najavili za 034portal da će biciklima krenuti za Dubrovnik. To planiraju učiniti za mjesec dana. Marijan je istaknuo kako su poslali zamolbe za sponzoriranje troškova njihova puta u Grad Požegu i Županiju požeško-slavonsku, no još do danas im nitko nije odgovorio.

Pogledajte fotogaleriju s Marijanovog puta biciklom po Slavoniji


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI