Mitrović: Na održavanju se radi stalno (foto)

Gol
(FOTO: Z.I.)

06.05.2011. | Z. I./ V. B.
Pregleda: 2303

- Na održavanju i poboljšanju rekreacije radi se stalno,  a ne samo sad kad je 034portal obratio pozornost na njeno stanje - kaže Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza.

Vandali uništavaju

- Navečer dođu vandali, razbacuju smeće, piju i razbijaju boce. Košarkaška tabla iz akcije 1000 koševa za Hrvatsku izdržala je koji tjedan prije nego ju je netko razbio- rekao je Mitrović.


Dodaje kako će Sportski savez brinuti da park bude najbolji što može biti. Grad je vlasnik zemljišta, PSS je Rekreaciju dobio na upravljanje i korištenje i za svaki veći zahvat treba dozvole i financiranje - izjavio je Mitrović.


Javno mnijenje

U našem razgovoru sa Željkom Mitrovićem dotaknuli smo se i kreiranja društvenog mnijenja. Činjenica kako to 034portal čini ne oduzima nam pravo i da komentiramo.

034 komentira

Na Rekreaciji je u proteklih tjedan dana pokošena trava i obojani su golovi. Ono što se da zaključiti iz komentara ispod članaka o ovoj temi je da dio čitatelja nije zadovoljan kako se i koliko koristi Rekracija. Dio cjelokupne slike o Rekreaciji upotpunjuju i mišljenja da se mladi ne bave dovoljno sportom te da se na igralištima zapravo nema tko igrati.

Stavove da Rekreacija nije opremljena onako kako Požega zaslužuje također treba uvažiti, a u tome leži i cijela bit. Društvo se u cjelini treba kvalitetnije odnositi prema sportu, sadržajima za mlade, obrazovanju i usmjeravanju mladih na prave vrijednosti.

Tada bi vjerojatno bilo i manje vandala koji uništavaju imovinu. Ako nekolicina vandala stalno uništava tu zajedničku imovinu, onda ona društvena većina kojoj to smeta i institucije moraju iznaći način kako će se tomu stati na kraj.

Pogledajte fotogaleriju: Rekreacija nakon uređenja 6. 5. 2011.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI