Kutjevo domaćin natjecanja u kuhanju lovačkog gulaša

Atmosfera sa prošlogodišnjeg finala Prvenstva Hrvatske u pripremi lovačkog gulaša za novinare održanog u Gudovcu pored Bjelovara
(FOTO: Damir Špehar/PIXSELL)

06.05.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3165

Četrnaest novinarskih kipa iz cijele Hrvatske u nedjelju će se u Kutjevu natjecati u pripremi lovačkog gulaša. Po prvi puta kuha se u Zlatnoj dolini, a domaćini su Grad Kutjevo i HRT ekipa iz Osijeka.

Radi se o trećim kvalifikacijama za 11. Prvenstvo Hrvatske za novinare u kuhanju ovog mnogima omiljenog jela. Prvih osam novinarskih ekipa iz Kutjeva izravno će se plasirati u završnicu Prvenstva.

Dio požeških novinara organizirao se u jednu ekipu koju predvode Kazimir Balog s Radija Vallis Aurea i Verica Rebrina sa Županijskog radija.


Tjednik Kronika požeško-slavonska prijavila je svoju ekipu, a kako kaže urednik Vladimir Protić pripreme su počele kombiniranjem sedam, osam recepata skinutih s interneta i probnim kuhanjem. Zadovoljan je rezultatom, kaže da je redakcija polizala tanjure.


Program je otvoren za javnost, a ponudu kutjevačkih vina pripremili su tamošnji vinari.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI