Privremeno rješenje HŽ-a: Zemlja na pružnom prijelazu

U većem krugu vidi se zemlja između pruge i asfalta
(FOTO: Zoran Irak)

04.05.2011. | V.B./M.N.
Pregleda: 4351

Na redakcijski mail [email protected] javio nam se čitatelj da su jutros, po njegovim riječima, 10 minuta do 7 sati radnici stavljali zemlju između pruge i asfalta na pružnom prijelazu kod Arome.

Premda su u Hrvatskim željeznicama prvo kazali kako njihovi djelatnici to nisu radili, kasnije ipak doznajemo da je to bila Služba za održavanje HŽ-a.

Tačke posred križanja


Čitatelj u mailu kaže kako tačke sa zemljom posred raskrižja tijekom najveće jutarnje gužve dok ljudi idu na posao spada u rubriku "samo na Balkanu". Dojmila ga se ta, kako kaže, impresija da radnici tačkaju zemlju tijekom jutarnje gužve.


"Određene komplikacije"

Iz izvora u Hrvatskim željeznicama doznajemo kako je nasipavanje zemlje samo privremeno rješenje. Što će biti kada padne kiša, nitko ni ne želi pomisliti. Kažu da je taj prijelaz već trebao biti asfaltiran, ali su se pojavile "stanovite komplikacije". Konkretne informacije o tim "komplikacijama" znat ćemo kada nam stigne odgovor službe za odnose s javnošću HŽ-a u Zagrebu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI