Nogometašice Slavonije upisale prvu pobjedu

Nogometašice u klinču
(FOTO: Bojan Miščević)

29.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5314

Na nogometnom terenu NK Slavonije danas je napisana povijest. U sklopu memorijalnog turnira Drago Ribić odigrana je prva ženska nogometna utakmica u našem gradu između nedavno osnovanog Ženskog nogometnog kluba Slavonija i Nogometnog kluba Ježice iz Ljupine kraj Nove Gradiške.
Rezultat je bio 3:0 za naše djevojke, a u strijelce su se upisale Nikolina Poljaković, Emi Majin i Dora Dodiković.

Za povijest

Povijesni trenutak požeškog nogometa dogodio se ove godine u ožujku kada je pri klubu mladeži ŠNK Slavonija pokrenut rad s djevojčicama od 12 do 18 godina. Djevojčica u klubu ima tridesetak, a trener je Milan Krmar.
- Kao dugogdišnjem treneru ovo mi je veliki izazov, a svima onima koji ne žele da stvaranje ženskog nogometnog kluba ostane samo na pokušaju, vrata su otvorena, izjavio je trener djevojaka Krmar.

Svaki početak je težak


Krmar je objasnio i kako je mnogim djevojčicama ovo prvi susret s mnogim nogometnim pokretima, tako da ih ohrabruje da ne odustaju ako u početku i ne ide sve najbolje.
- Fasciniraju upornošću i željom da nadoknade ono što su propustile, jer nisu imale mogućnost pravovremenog i kontinuiranog učenja, rekao je Krmar.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI